tirsdag 25. oktober 2011

25 oktober

 Äntligen går det att komma in på nätet! Ingen vidare lina här. Men prövar nu
Idag är det 3:e dagen i Malaysia. Vi har det så bra som vi kan ha det.
Men när vi kom fram i lördags var vi så trötta. Bobo och jag hade varit vakna i 2 dygn, som tur var så somnade Ida ganska fort när vi klev på planet till Singapore-som tog 12 timmar! Sen fick vi väcka henne när det var dags för frukost. Och då var det ca 1.5 timme kvar av flygningen.
Väl framme i Singapore så kom vi igenom imigration väldigt smidigt, vi fick en mycket hjälpsam immigrations stämplare som talade om oss hur vi skulle komma till den termlinalen som vårt nästa flyg till Tioman skulle gå ifrån. Hade han inte hjälpt oss så hade vi haft stora problem för det var ganska bökigt. Men det gick ju jättebra. Och så fick vi lämna lite bagage i förvaring efter stora om och men. Då vi bara är tillåtna 10 kg per person hit.

När vi väl kom  fram till Tioman blev det ett dopp i havet när vi hade checkat in. Ida tyckte det var såå spännande, hon sa att badkaret smakade salt. Men oj bada bada bada är vad som gäller nu. Dom har även en pool här som är väldigt intressant.
Det blev en tidig kväll för oss, vi gick och la oss kl 9 alla tre och vaknade igen vig 11.30 dagen efter. Igår tog vi det bara lugnt och utforskade resorten lite. Det finns apor, katter och ödlor här som är väldigt spännande att se på, på håll.

Igår har vi varit på utflykt från kl 10 -ca 16.00. Då har vi åkt runt ön med en guide och vi har badat bland en massa fiskar. Ida matade dom och fick slänga i brödbitar och det såg ut som pirayor som åt.
Sen åkte vi till en strand på andra sidan ön-östkusten (vi bor på västkusten) och sedan avslutades trippen med badning vid ett vattenfall som var sådär spännande.

Idag har vi bara tagit det lugnt och badat.
Men imorn ska vi på snorkelutflykt

Men vi har haft en mycket bra dag/ar och Ida är på topp humör, hon smittar av sig med sitt leende och glada humör så all personal och många gäster vinkar glatt och säger att hon är så söt. :-)

Sen så börjar vi återhämta oss från våra sjukdommar. Bobo kan höra igen och jag kan andas igen
Mer uppdatering kommer samt bilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar